Twee gewonden bij ongeval op de Leonard Springerlaan

Geschreven door de Redactie op zondag 6 oktober 2013

Haarlem – Bij een verkeersongeval op de Leonard Springerlaan zijn zondagmiddag twee personen gewond geraakt. Rond kwart voor vier reed een auto over de Leonard Springerlaan, toen deze om nog onduidelijke reden van de weg raakte en tegen een geparkeerde auto botste. Deze auto schoot vervolgens ook weer door tegen een daarachter geparkeerde auto.

Ambulance, brandweer en politie rukte uit om hulp te verlenen. Een van de inzittenden was door de klap met zijn of haar hoofd hard tegen het voorruit aangeknald. Ambulancebroeders hebben beide inzittenden behandeld, en voor verdere zorg naar het ziekenhuis overgebracht.

Een bergingsauto heeft twee van de drie beschadigde auto’s later in de middag weggesleept.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.