Man gewond na kop-staartbotsing op de Schipholweg [video]

Geschreven door de Redactie op zaterdag 5 oktober 2013

Haarlem – Een kleine vrachtwagen is zaterdagmiddag op de Schipholweg tegen een auto aangereden. Het ongeval vond rond half vier plaats, voor de verkeerslichten bij het Haarlem College. Vermoedelijk zag de bestuurder van de vrachtwagen niet dat de auto voor hem moest remmen, met een botsing als gevolg. Ambulance, brandweer en politie werden gealarmeerd.

De bestuurder van de personenauto gaf aan last van zijn nek te hebben, waarop de hulpverleners de man gestabiliseerd hebben. De man is vervolgens voorzichtig op een brancard gelegd, en na de eerste hulp per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

Het verkeer op de Schipholweg kon het ongeval via de andere rijstrook langzaam passeren.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.