Egel op dierendag uit diep gat langs de Berlagelaan gered

Geschreven door de Redactie op vrijdag 4 oktober 2013

Haarlem – De brandweer moest er vrijdagmiddag aan te pas komen om een egel uit een diep gat te redden. Op een grasveld aan de Berlagelaan zat een diep gat waar een egel in was gevallen. Een medewerkster van de dierenambulance is ter plaatse gekomen maar kon de egel niet uit het, ongeveer 1 meter diepe, gat halen waarop ze de brandweer alarmeerde.

Op deze dierendag kwam de brandweer naar de Berlagelaan en met een grote stok kon het diertje uit zijn benarde positie naar boven worden gehaald. De dierenambulance heeft de egel meegenomen en brengt hem naar de egelopvang.

De brandweer zal de gemeente op de hoogte stellen van het gevaarlijke gat midden op het grasveld.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.