Bouwsteiger dreigt om te vallen in de Zijlstraat [video]

Geschreven door de Redactie op maandag 28 oktober 2013

Haarlem – Een bouwsteiger dreigde maandagochtend in de Zijlstraat om te vallen. Door de hevige storm was een grote dakplaat van het dak afgewaaid, en was op de steiger terecht gekomen. Hierdoor dreigde de steiger om te vallen. De politie heeft direct de Zijlstraat afgesloten, in afwachting van de brandweer.
.

Ook raakte een geparkeerd busje beschadigd door een vallend deel van de dakplaat. De brandweer heeft uiteindelijk vanuit de hoogwerker de dakplaat in stukken gezaagd. Nadat de dakplaat van de steiger af was kon een deel van de steiger worden afgebroken.

Hierna is de steiger weer terug tegen het pand aangezet. Aan het begin van de middag kon de Zijlstraat weer worden vrijgegeven.


Fotografie: Rowin van Diest
Video: Mizzle Media

Geen reacties mogelijk.