Scooterrijder gewond na aanrijding met auto in de Jac van Looystraat

Geschreven door de Redactie op maandag 2 september 2013

Haarlem – Een scooterrijder is maandagochtend gewond geraakt na een aanrijding met een auto. Het ongeval gebeurde rond 07:15 uur op de kruising van de Jac van Looystraat met De Genestetstraat. De scooterrijder kwam in botsing met de achterkant van de auto. Naast ambulance en politie werd ook de brandweer gealarmeerd omdat het slachtoffer mogelijk bekneld zou zitten.

Nadat de man door ambulancepersoneel was gestabiliseerd is hij naar het Kennemer Gasthuis overgebracht voor verdere behandeling.

Agenten hebben de scooter van het slachtoffer later in de ochtend opgehaald met een politiebusje.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. Dikkezeug
  2 september 2013 op 19:05 | #1

  Ze rijden als idioten door de straat heen desondanks dat het hier een 30km straat is dus ik ben volledig niet verbaasd dat het een keer mis gaat hier. Wordt eens tijd dat er meer maatregelen genomen worden hier want de straat wordt als hoofd toegangsweg naar de Amsterdamse buurt gebruikt.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Moi
  3 september 2013 op 11:23 | #2

  @ Dikkezeug,
  Inderdaad, toen ik nog in de Van Zeggelenstraat woonden reed ik ook dagelijks door de Jac van Looystraat, simpelweg omdat dat voor mij veel sneller was dan via het Van Zeggelenplein.
  En ik kan me dan ook heel goed voorstellen dat meerdere mensen dat doen, want waarom zou je omrijden als je daar woont? Het is niet dat het een privestraat is toch?
  En trouwens, die hele buurt daar heeft hetzelfde probleem als de Jac van Looystraat, overal is het te krap, staat het bomvol met auto’s en zijn de kruisingen/zijstraten onoverzichtelijk.

  Oh, echter ik heb er nooit harder dan 30km/u gereden, dat is trouwens ook vrijwel niet mogelijk met het wegdek in die buurt.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Tino van dam
  8 september 2013 op 09:40 | #3

  Zeker dat dsk tuig

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.