Schade na kop-staart aanrijding op de Azieweg in Schalkwijk

Geschreven door de Redactie op maandag 30 september 2013

Haarlem – Een personenwagen liep maandagmiddag forse schade op na een kop-staart aanrijding in Schalkwijk. De twee voertuigen kwamen even voor half vijf op de AziĆ«weg met elkaar in botsing. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse omdat de bestuurder van de voorste wagen mogelijk letsel had opgelopen.
.

De man is door ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis. Zijn wagen kon echter niet meer op eigen kracht rijden en daarom is een bergingsbedrijf ingeschakeld om het voertuig op te halen. De wagen die erop klapte kon nog wel verder rijden.

Fotografie: Michel van Bergen & Rowin van Diest

 1. gerb
  30 september 2013 op 22:20 | #1

  “Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse” Hoezo met spoed, doen ze dat anders niet dan??

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. 2034
  30 september 2013 op 22:35 | #2

  Politiewagen reed niet met spoed, hij reed voor mij over de Briandlaan naar het ongeval, en de Ambulance reed al over de Europaweg in de richting van Heemstede en bij de kruising bij C&A gingen zijn zwaailichten aan en de sirene voor een stukje van net aan 200 meter.
  De bestuurder of mede bestuurder van de Volkswagen zat op de stoep, de politieagent deed hem nog voor de zekerheid een nekkraag om. De heren van de achterste auto zaten het allemaal rustig te bekijken. Alles bij elkaar een beetje teveel en te opgeblazen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. mijn mening
  1 oktober 2013 op 16:32 | #3

  @2034@
  Misschien kregen de agenten ter hoogte van C&A toen pas de melding binnen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.