Haarlemmer(25) bedreigd met mes op de Bakenessergracht

Geschreven door de Redactie op vrijdag 27 september 2013

Haarlem – De politie is op zoek naar getuigen die hebben gezien dat een 25-jarige Haarlemmer op dinsdagavond omstreeks 21:55 uur in het centrum van Haarlem werd bedreigd met een mes. De man liep op de Bakenessergracht ter hoogte van de Korte Begijnestraat toen er een man met een mes op hem af kwam rennen.
.

Terwijl de man bedreigingen naar het slachtoffer schreeuwen, probeerde hij hem ook te steken met een mes. Het slachtoffer wist het mes te ontwijken door weg te duiken en het vervolgens op een lopen te zetten. Het slachtoffer liep richting het Spaarne, gevolgd oor de verdachte. Bij het Spaarne bleef de verdachte staan toen het slachtoffer een hardloper aansprak.

De verdachte is een man van rond de 30 jaar oud met een donkere huidskleur en kort donker haar.

De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien van de bedreiging of de verdachte tussen de Bakenessergracht en het Spaarne hebben gezien. De politie in Haarlem is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.