Bewoonster treft bij thuiskomst drie inbrekers in woning aan

Geschreven door de Redactie op vrijdag 6 september 2013

Haarlem – Vrijdagmiddag zijn drie inbrekers betrapt tijdens hun werkzaamheden in een woning aan de Spaarnoogstraat. Toen de bewoonster thuiskwam zag ze drie negro├»de personen bij haar in huis die er vandoor gingen toen ze de vrouw zagen. Het drietal heeft sieraden weggenomen.
.

Getuigen die vrijdag aan het begin van de middag genoemd drietal in de omgeving van de Spaarnoogstraat hebben gezien worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief).

  1. ik1981
    7 september 2013 op 16:14 | #1

    Zo brutaal, ze flikken het ook gewoon op klaarlichte dag! Hopelijk worden ze gauw gepakt. goed gestraft ( denk het niet) en krijgt mevrouw haar spullen terug… Sterkte voor de vrouw, zou me de tandjes schrikken!

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.