Inbrekers proberen met smoesje te ontkomen

Geschreven door de Redactie op donderdag 29 augustus 2013

Haarlem – De politie heeft donderdag twee verdachten aangehouden in verband met een woninginbraak op de Velserweg. De bewoonster trof omstreeks 12:00 uur twee mannen aan in haar huis. Het tweetal verklaarde dat de voordeur open stond en dat zij dit even wilden melden.
.

Nadat de mannen weer weg waren, ontdekte de vrouw dat de onbekenden aan haar spullen hadden gezeten en dat er geld weg was. De mannen wandelden op dat moment de straat uit, waarop de vrouw de politie belde en een duidelijk signalement doorgaf.

Agenten troffen korte tijd later twee mannen van 24 en 23 jaar aan die aan het signalement voldeden en namen de twee mee naar het politiebureau voor verhoor.

Geen reacties mogelijk.