Inbraak bij bedrijfspand aan de Tappersweg in de Waarderpolder

Geschreven door de Redactie op donderdag 8 augustus 2013

Haarlem – Op donderdagmorgen omstreeks 01:25 uur kreeg de politie melding dat er zou worden ingebroken in een bedrijfspand aan de Tappersweg in de Waarderpolder. De getuige meldde dat er verschillende personen rondliepen en dat er drie verdachte auto’s stonden. Bij het aanrijden kwam de politie een van de verdachte auto’s tegen.

Meteen werd de achtervolging ingezet waarbij de vluchtende verdachte het licht van de auto doofde. Even verderop, op de Kuppersweg, stopte de verdachte, sprong uit de auto en verdween in de bosjes.

De politie zette onder andere een politiehond en een helikopter in om de verdachte te vinden. Het was uiteindelijk politiehond Blitz die samen met zijn begeleider de verdachte, een 26-jarige man, aantrof. Hij bleek door een sloot te zijn gevlucht.

Uit onderzoek bleek dat de auto waarin de verdachte reed gestolen was. Bij het bedrijf werd nog een lege auto aangetroffen. Deze bleek ook gestolen te zijn. De derde auto met andere verdachten, was verdwenen.

Van het bedrijfspand bleek een raam geforceerd te zijn. Voor zover bekend zijn er geen verdachten binnen geweest.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. Malle Pietje
  8 augustus 2013 op 19:44 | #1

  Mooi dat er een aantal gepakt zijn, (Compliment voor de politie !) je moet namelijk met je handen van andermans spullen afblijven.
  Hopelijk moeten deze gasten ook de kosten betalen van deze politie actie, en dat zal niet weinig zijn !! (div.agenten, hondengeeider met hond, helicopter etc)

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. arie
  8 augustus 2013 op 20:48 | #2

  Mmmm politie …helicopter ….één verdachte gepakt..??

  Ok er is er in ieder geval één gepakt!!!

  Nu nog ff een rechtzaak….helaas tekort aan bewijs daaaag verdachte!!!

  Zo nederland….Pff

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. mau
  8 augustus 2013 op 22:44 | #3

  niks gehoord, overal door heen geslapen

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.