Drie woningen doelwit van inbraak

Geschreven door de Redactie op donderdag 15 augustus 2013

Haarlem – Op donderdagmiddag werd tussen 14:00 en 17:15 uur ingebroken in een woning aan de Amsterdamsevaart. Het betrof een flatwoning waar het slot in de voordeur werd geforceerd om binnen te komen. Uit de woning werden onder anderen geld en sieraden ontvreemd. Tussen 17:00 en 22:00 uur werd ook ingebroken in een vrijstaande woning aan de Laan van Osnabruck.

De daders kwamen vermoedelijk binnen door via een bovenlicht de achterdeur te openen. De hele woning werd doorzocht. Of er iets is buitgemaakt is nog niet bekend.

Een woning aan de Bakkerstraat kreeg ongewenst bezoek tussen 20:00 en 21:15 uur. Terwijl de bewoner de hond uitliet, werd een raam van de achterdeur ingeslagen. Via het gat in het glas kon de deur worden geopend. Uit de woning werden onder anderen een televisietoestel en een laptop weggenomen.

Mensen die iets gezien of gehoord hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

 1. magda
  17 augustus 2013 op 10:28 | #1

  Gaat lekker met de inbraken!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Marco
  17 augustus 2013 op 11:10 | #2

  Aangezien de politie het tegenwoordig te druk heeft met het uitdelen van onnuttige bonnetjes, de dienst handhaving zich het liefste ophoudt op een parkeerplaats om parkeerbonnetjes te schrijven (sorry tegenwoordig schrijven ze al niet eens meer), en er door diverse omstandigheden “kleine” politiebureaus gesloten worden.
  Vind ik het niet zo raar dat de heren (en dames) inbrekers hun gang kunnen gaan.

  En als er dan op woensdag ingebroken is, kan je als je mazzel hebt op vrijdag aangifte doen.
  Meneer/ mevrouw U kunt óók digitaal aangifte doen……………., DAT gaat dus niet sukkels, want me LAPTOP/ PC IS G E S T O L E N BIJ EEN INBRAAK!!!!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. new era
  17 augustus 2013 op 12:39 | #3

  Wanneer word er gestemd?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.