Vrouw rijdt fietsenrek in bij uitwijkactie op de Gedempte Oude Gracht

Geschreven door de Redactie op donderdag 11 juli 2013

Haarlem – Een automobiliste stond donderdagmiddag plotseling met haar wagen in een fietsenrek geparkeerd. De vrouw reed rond kwart over twee over de Gedempte Oude Gracht in Haarlem toen ze links af het Klein Heiligland wilde slaan.

Toen de vrouw echter op het fietspad stond kwam daar plotseling een fietser van rechts aan. Van schrik trapte de dame op het gaspedaal en gaf een slinger aan het stuur. De wagen kwam in het naastgelegen fietsenrek terecht.

De wagen en een aantal geparkeerde fietsen raakte door het voorval beschadigd. Een enkele fiets lag na het incident op de busbaan. De politie is ter plaatse gekomen om de situatie te bekijken. Twee van de fietsenrekken zijn krom getrokken. Een bergingsmaatschappij heeft de wagen later in de middag opgehaald. Niemand raakte bij het ongeval gewond.


Fotografie: Michel van Bergen

 1. Demann haarlem
  13 juli 2013 op 12:51 | #1

  tja dit kan toch niet op de weg. Zoiezo een oud vrouwtje…

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. zozo
  13 juli 2013 op 16:48 | #2
 3. peter
  13 juli 2013 op 20:40 | #3

  Blijkbaar goed op de hoogte.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Katja
  14 juli 2013 op 10:58 | #4

  Beter de fietsenrekken dan de fietser lijkt mij.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.