Veel schade na uitslaande woningbrand in de Dublinstraat [video]

Geschreven door de Redactie op zaterdag 6 juli 2013

Haarlem – Een brand in Haarlem heeft zaterdagmiddag een woning onbewoonbaar gemaakt. Rond half twee kregen de hulpdiensten de melding dat er brand zou woeden in de woning aan de Dublinstraat in Schalkwijk. Omdat de brand uitslaand zou zijn is al vrij snel opgeschaald naar middelbrand zodat een extra blusvoertuig werd opgeroepen.

De brandweer had het vuur vrij snel onder controle. De woning liep wel zeer veel schade op. In ieder geval een kamer is compleet uitgebrand en de woning zal voorlopig niet meer bewoonbaar zijn. De bewoners waren ten tijde van het uitbreken van de brand niet aanwezig. Een naastgelegen woning is ontruimd. Het is nog onduidelijk wat de oorzaak is geweest.Video: Clifford Smit & Michel van Bergen
Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.