Motorrijder gewond na botsing tegen auto op de Oudeweg [video’s]

Geschreven door de Redactie op donderdag 18 juli 2013

Haarlem – Een motorrijder is donderdagavond gewond geraakt nadat hij met zijn motor tegen een auto was gebotst. Het ongeval gebeurde even na half tien op de Oudeweg in de Haarlemse Waarderpolder ter hoogte van de Minckelersweg. De motor kwam tegen de achterkant en het achterraam van de auto. De man kwam bij de botsing lelijk ten val.

Het slachtoffer is door ambulancepersoneel gestabiliseerd en kreeg een speciale kraag om zijn nek en arm waarna hij met spoed naar het ziekenhuis is overgebracht voor behandeling. De Oudeweg was door het ongeval deels gestremd voor het verkeer. Zowel de motor als de auto zijn door een bergingsbedrijf opgehaald.Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.