Jonge jongens rijden in gestolen auto over de Schalkwijkerstraat

Geschreven door de Redactie op dinsdag 2 juli 2013

Haarlem – Dinsdagavond kreeg de politie even na 18:00 uur een melding dat er twee zeer jong uitziende jongens reden in een auto over de Schalkwijkerstraat. Toen het doorgegeven kenteken werd nagetrokken, bleek het om een gestolen auto te gaan. Politiemensen gingen op onderzoek uit en troffen de auto even verderop in de straat onbeheerd achter.

Na een zoektocht in de omgeving werden twee Haarlemmers van 16 en 18 jaar aangehouden. Eén van hen had zich verscholen in de bosjes.

De politie doet onderzoek of de jongens ook betrokken zijn geweest bij de diefstal van de auto.

Ze zijn ingesloten voor verhoor.

 1. Vrij spraak
  3 juli 2013 op 15:02 | #1

  Dat waren de jongens niet stond er zelf namelijk bij

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. lisa
  3 juli 2013 op 22:11 | #2

  Waren er 4 turkse jongens???? En die 2 jongens waren die lang.want ik zach maandag avond rond 11 ur 4 turkse jongen in schalkwijk alee autos cheken als de auto deuren open waren dus ik wou nog de politie bellen maar ik dacht laat gaan miss gebeurd het nie maar ik hoop dat hun dat waren

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.