Bejaarde man slaat over de kop bij remactie voor kruispunt

Geschreven door de Redactie op woensdag 10 juli 2013

Haarlem – Een bejaarde man is woensdagmiddag gewond geraakt nadat hij met zijn fiets over de kop was geslagen. Het slachtoffer reed op het fietspad op de dijk naast de Vlietweg richting Haarlem. De man wilde remmen voor een auto die op de Slaperdijk stond te wachten om de Vlietweg op te rijden. Het slachtoffer drukte echter zo hard in de remmen dat hij over de kop sloeg en met een smak op de weg terecht kwam.

Hulpverleners kwamen ter plaatse om de gewonde man te helpen. Zijn nek werd vastgehouden waarna hij een speciale nekkraag om kreeg. Vervolgens werd de man gestabiliseerd waarna hij naar het ziekenhuis is overgebracht voor verdere behandeling. Naast letsel aan zijn hoofd liep hij ook diverse schaafwonden op.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.