Fietsster gewond na aanrijding met auto op het Donkere Spaarne [video]

Geschreven door de Redactie op zondag 2 juni 2013

Haarlem – Een fietsster is zondagmiddag gewond geraakt nadat ze met haar fiets werd aangereden door een auto. Het ongeval gebeurde rond half twee op het Donkere Spaarne vlak voor de Bakenessergracht. De fiets van de vrouw kwam na het ongeval onder het voorwiel te liggen. Naast politie en ambulance werd ook de brandweer ingeschakeld om assistentie te verlenen.

Het slachtoffer is door ambulancepersoneel opgevangen en naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling. Vanwege de ernst van de aanrijding is de verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie opgeroepen om onderzoek te komen doen naar de exacte toedracht van het ongeval.

De bestuurster van de auto bleef bij het ongeval ongedeerd. Door de hulpverlening en het sporenonderzoek was een deel van de weg tijdelijk afgesloten.


Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.