Vier woninginbraken in de nacht van donderdag op vrijdag

Geschreven door de Redactie op vrijdag 31 mei 2013

Haarlem – In de nacht van donderdag op vrijdag is op een aantal plaatsen in Haarlem ingebroken in woningen. In totaal hebben in de loop van vrijdag vier gedupeerden aangifte gedaan. De eerste inbraak werd tegen 06.00 uur ontdekt in een woning aan de Goltziusstraat. De daders bleken binnen te zijn gekomen door de achterdeur.

Uit de woning werd geld, een laptop en een GSM ontvreemd. In de omgeving bleek er bij in ieder geval nog drie woningen te zijn ingebroken: een tweede pand aan de Goltziusstraat en drie woningen aan de Santpoorterstraat. Hier bleek het de dader te doen te zijn geweest om geld, laptops en GSM’s. Ook werden sieraden gestolen.

Aan het begin van de ochtend kwam er ook een melding van een inbraak in een woning aan de Zaanenlaan. Hier kwamen de daders binnen via een raam. Ook hier werden gaatjes in het kozijn geboord. In in ieder geval nog twee woningen aan de Zaanenlaan werd ook ingebroken.

De dader kwam steeds binnen via de achterdeur. In een paar gevallen werden er gaatjes in kozijnen aangetroffen waardoor de inbrekers deursloten hebben kunnen openen.

De politie verzoek ook eventuele andere slachtoffers contact op te nemen met de politie in Haarlem, via het telefoonnummer 0900-8844.

 1. de buurt
  31 mei 2013 op 16:31 | #1

  mensen hebben honger!

  dan moet de staat is stoppen met kinderachtigen boetes geven
  want deze tijden heeft iedereen crisis

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.