Twee verdachten aangehouden na geweldsincident

Geschreven door de Redactie op zondag 19 mei 2013

Haarlem – De politie kreeg zondagavond een melding binnen van een geweldsincident aan de Ledeboerstraat. In de Ledeboerstraat trof de politie rond 22:00 uur drie gewonden aan, twee IJmuidenaren in de leeftijd van 17 en 23 jaar en een 55-jarige Haarlemmer.

Twee van hen werden overgebracht naar het ziekenhuis en een derde kon ter plaatse worden behandeld.

De vermoedelijke daders waren in een auto weggereden. De politie heeft deze auto weten op te sporen en wist deze auto aan te houden op de kruising van de Europaweg met de Toekanweg. De twee inzittenden, afkomstig uit de IJmond, zijn aangehouden door de politie op verdenking van betrokkenheid. Beide verdachten zijn ingesloten en de politie heeft een onderzoek ingesteld.


Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.