Treinverkeer Haarlem-Voorhout stil door aanrijding bij Westergracht

Geschreven door de Redactie op dinsdag 23 april 2013

Haarlem – Het treinverkeer tussen Haarlem en Voorhout is dinsdag aan het einde van de ochtend stil komen te liggen. Rond kwart over elf vond er op de spoorwegovergang aan de Westergracht in Haarlem een aanrijding plaats met een persoon. Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, rukten uit om hulp te verlenen.
.

Helaas mocht alle hulp niet meer baten en kwam de persoon door de aanrijding om het leven. De politie is nog geruime tijd bezig geweest met onderzoek op de spoorwegovergang. De Westergracht was tussen de Leidsevaart en de Lorentzkade afgesloten voor het verkeer.

Het treinverkeer zal in de loop van de middag weer op gang komen.

Fotografie: Rowin van Diest

 1. lutje
  26 april 2013 op 22:35 | #1

  Aanrijding? Volgens mij heeft iemand zich voor de trein gegooid.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Katja
  26 april 2013 op 23:06 | #2

  Dan blijft het toch een aanrijding :)

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.