Man gereanimeerd na val in woning aan Parklaan

Geschreven door de Redactie op zaterdag 27 april 2013

Haarlem – Een man is zaterdag aan het begin van de avond erg ongelukkig ten val gekomen in een woning aan de Parklaan. Om tien voor half zeven werden de hulpdiensten gealarmeerd waarop de politie en twee ambulances zich naar de Parklaan spoedden. Hulpverleners zijn daar direct de reanimatie gestart.
.

Na de eerste zorg door de ambulancebroeders en agenten is de man per ambulance met spoed overgebracht naar het VU ziekenhuis in Amsterdam. Drie politiemotoren zijn voor de ambulance uitgereden om de weg vrij te maken.

Tijdens de hulpverlening was de Parklaan tussen de Jansweg en Kruisweg tijdelijk afgesloten voor het verkeer.

Fotografie: Rowin van Diest

  1. eren
    28 april 2013 op 19:06 | #1

    beterschap

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.