Brand in winkel aan de Kruisweg [video]

Geschreven door de Redactie op zondag 28 april 2013

Haarlem – In een winkel aan de Kruisweg in het centrum van Haarlem is zondagavond brand ontstaan. De brand werd rond acht uur opgemerkt, waarna de brandweer werd gealarmeerd. Door nog onduidelijke oorzaak was er in de winkel brand ontstaan, waardoor de winkel vol met rook kwam te staan.
.

De brandweer is direct begonnen met het blussen van de brand. De brand is vermoedelijk ontstaan bij een kaarsje, of door kortsluiting in een lamp. De brandweer heeft met een overdrukventilator alle rook uit de winkel geblazen. Ook de bovenliggende woningen zijn nagekeken, maar daar was alles in orde.

De Kruisweg was door de brand tussen de Lange Herenstraat en de Parklaan voor iedereen afgesloten.

Video: Clifford Smit
Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.