Automobilist knalt tegen R-Net bus op de Europaweg in Schalkwijk

Geschreven door de Redactie op maandag 29 april 2013

Haarlem – Een automobilist is in de nacht van zondag op maandag met zijn voertuig tegen een R-Net bus geknald. Het ongeval gebeurde rond middernacht toen de man vanuit de BelgiĆ«laan de Europaweg op wilde rijden. De man remde wel voor een scooter die de Europaweg overstak maar door nog onduidelijke oorzaak zag hij de bus over het hoofd en botste tegen de zijkant van de bus.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. De bestuurder van de auto bleef bij het ongeval ongedeerd maar de passagier raakte gewond. De man werd gestabiliseerd waarna hij naar het ziekenhuis is overgebracht voor verdere behandeling. De passagiers en de chauffeur van de bus bleven bij het ongeval ongedeerd. De passagiers zijn overgestapt op een bus die later voorbij kwam.

De zijdeur van de bus raakte door het ongeval beschadigd. De personenwagen is later in de nacht door een bergingsbedrijf opgehaald. Onderzoek moet uitwijzen of een van de beide partijen door rood is gereden.

Video: Clifford Smit
Fotografie: Michel van Bergen

 1. Diemux
  29 april 2013 op 16:24 | #1

  Ik wacht even op de mensen zie gaan claimen dat alles de schuld is van R-net.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. watiserdan
  30 april 2013 op 09:41 | #2

  Nu nog eens het glas opruimen, daardoor gelijk weer eens 2 lekke banden.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. 2034
  1 mei 2013 op 08:44 | #3

  @Diemux

  Velen gaan het rode monster de schuld geven, maar de uitslag is duidelijk.

  De kleine personenauto hoort voorrang te geven aan al het verkeer wat op de europaweg rijdt, is duidelijk aangeduid als voorrangsweg.

  Slachtoffers zijn nooit prettig en hoop voor hun dat het allemaal meevalt.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.