Vier automobilisten betrapt bij alcoholcontrole in de Waarderpolder

Geschreven door de Redactie op vrijdag 1 maart 2013

Haarlem – De politie heeft vrijdagmiddag en -avond een alcoholcontrole gehouden in de Waarderpolder. Tussen 16:00 en 22:00 uur werden 359 blaastesten afgenomen en bleken er 4 weggebruikers onder invloed van alcohol te verkeren. Deze controle was gericht op de vrijdagmiddagborrel. Alle 4 drankrijders werden meegenomen naar het politiebureau.

Daar werd een ademanalysetest gedaan en zij bleken allen teveel gedronken te hebben. Een van hen bleek al zonder rijbewijs te rijden, omdat dit eerder tijdens een alcoholcontrole was ingevorderd. Ook ditmaal bleek deze bestuurder zwaar onder invloed van alcohol te verkeren. Tegen alle drankrijders is proces-verbaal opgemaakt.

De politie controleert 24 uur per dag op het rijden onder invloed van alcohol, daarom: zoek uw BOB!

 1. 2034
  2 maart 2013 op 14:59 | #1

  Heb al sinds 1981 mijn rijbewijs, heb in deze hele periode maar 1 keer mee gemaakt dat ik mocht blazen. Het is omdat ik er om vroeg. Wilde het gewoon eens mee maken omdat ik geen alcohol nuttig. Maar de laatste 10 jaar nooit meer een controle mee gemaakt !!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Veter
  2 maart 2013 op 16:02 | #2

  Verstandig dat je geen alcohol nuttig, ikzelf zal nooit een druppel drinken als ik nog moet rijden, van mij mogen ze dan ook iedereen die met teveel drank op gepakt wordt HEEL ZWAAR straffen !!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.