Vergeten pannetje op het vuur zet woning vol rook aan de Einsteinstraat

Geschreven door de Redactie op dinsdag 19 maart 2013

Haarlem – De hulpdiensten zijn dinsdagavond uitgerukt naar de Einsteinstraat. Om even voor elf uur merkte een bewoonster op dat het appartement onder haar vol met rook stond waarop zij de brandweer alarmeerde. Twee brandweerwagens en enkele politieauto’s rukte uit naar de Einsteinstraat.
.

Bij de woning aangekomen bleek dat een vergeten pannetje op het vuur voor de rookontwikkeling zorgde. De brandweerlieden hebben de ramen van het appartement open gezet zodat de rook uit de woning kon ontsnappen.

Na zo’n tien minuten is de brandweer met meetapparatuur naar binnen gegaan, en kon de woning weer worden vrijgegeven.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.