Oplichter verkleedt zich als politieagent en berooft oudere dame

Geschreven door de Redactie op maandag 11 maart 2013

Haarlem – Een Haarlemse dame op hoge leeftijd is zaterdag 9 maart aan het einde van de ochtend slachtoffer geworden van een babbeltruc. Een vooralsnog onbekend gebleven persoon belde in een politie-uniform gelijkende outfit aan bij haar woning aan de Hasebroekstraat. De man kletste zich de woning binnen door te vertellen dat hij bezig was met inbraakpreventie.

Nadat de ‘agent’ weer op pad was, kwam de bewoonster erachter dat zij enkele waardevolle spullen miste. De politie is een onderzoek gestart en hoopt met de hulp van eventuele getuigen de verdachte te kunnen achterhalen.

Mensen die zaterdagochtend in de omgeving van de Hasebroekstraat een persoon in een politie-uniform, of daar op lijkende outfit, hebben gezien, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

 1. WikkieWokkie
  11 maart 2013 op 18:39 | #1

  Wat een lafbekken zijn er tegenwoordig….

  Beetje misbruik maken van het feit dat, ouderen toch al veel twijfelen over hun veiligheid en daardoor sneller iemand in uniform zullen vertrouwen (en binnen zullenlaten).

  Er komt mij geen ander woord dan “schoft” in gedachten! Ik hoop dat deze persoon snel gepakt wordt en een flinke douw krijgt….

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.