Motorrijder gewond na botsing met kerende auto op Rijksstraatweg

Geschreven door de Redactie op dinsdag 5 maart 2013

Haarlem – Een motorrijder is dinsdagavond op de Rijksstraatweg gewond geraakt na een botsing met een auto. Het ongeval vond rond kwart over negen plaats, ter hoogte van de Overtonstraat toen een automobilist wilde keren om te kunnen parkeren. De automobilist zag de motorrijder echter over het hoofd, en de motorrijder kon de auto niet over ontwijken.

Een botsing was het gevolg, waardoor de motorrijder ten val kwam. Ambulance en politie rukte uit om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben de motorrijder eerste hulp verleend en voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis.

De Verkeers Ongevallen Analyse(VOA) is ter plaatse gekomen om een sporenonderzoek in te stellen. De Rijksstraatweg was hierdoor tussen de Zaanenlaan en de Spaarnhovenstraat tot aan het einde van de avond afgesloten voor het verkeer.

Video: Clifford Smit & Michel van Bergen
Fotografie: Rowin van Diest

  1. Jones Jr
    6 maart 2013 op 09:17 | #1

    Poolse automobilist moet een snelcursus Nederlands rijden doen!

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.