Inbrekers op dak van school blijken kwajongens te zijn

Geschreven door de Redactie op zondag 3 maart 2013

Haarlem – Meerdere politie-eenheden zijn zondagavond uitgerukt naar de Montessorischool aan de Louise de Colignylaan in Haarlem. Buurtbewoners hadden om even over acht uur meerdere personen op het dak van de school gezien. Omdat men er vanuit ging dat het inbrekers betroffen, kwamen meerdere politie-eenheden ter plaatse om de school te omsingelen.

Ook een ladderwagen van de brandweer werd gealarmeerd, om de inbrekers van het dak te halen. Politieagenten gingen op onderzoek uit, en troffen de personen al snel aan. Het bleken geen inbrekers te zijn, maar kwajongens die op het dak van de school waren geklommen.

Politieagenten hebben de gegevens van de jongens genoteerd. Hierna kon iedereen zijn weg weer vervolgen.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.