Auto-inbrekers aangehouden dankzij melding van alerte getuige

Geschreven door de Redactie op vrijdag 1 maart 2013

Haarlem – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag rond 02:45 uur drie mannen aangehouden op verdenking van diefstal uit een personenauto. Een getuige zag dat de mannen bij een personenauto aan het rommelen waren en belde de politie. Toen de politie ter plaatse kwam, troffen zij op de Engelandlaan een auto aan waarvan 2 ruiten waren ingeslagen.

Meer dan vermoedelijk had het tweetal gepoogd om de navigatie uit de auto te stelen, wat niet was gelukt. Een drietal mannen dat aan het opgedragen signalement voldeed, werd op de Zuiderzeelaan aangetroffen.

Alle drie verdachten, afkomstig uit Nieuwegein en Utrecht en in de leeftijd van 20 t/m 21 jaar werden aangehouden.

De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Geen reacties mogelijk.