Vrouw gewond na beroving door drie mannen op Prins Bernhardlaan

Geschreven door de Redactie op woensdag 20 februari 2013

Haarlem – De politie kreeg woensdagavond een melding dat op de Prins Bernhardlaan een vrouw zou zijn beroofd door meerdere mannen. De 27-jarige vrouw fietste rond 21:50 uur langs de Amsterdamsevaart richting de Prins Bernhardlaan. Op het moment dat zij het fietspad, lopende van de Amsterdamsevaart naar de Bazellaan, was gepasseerd werd zij tot stoppen gedwongen.

De vrouw kwam hierbij ten val en liep aangezichtsletsel op. De mannen namen vervolgens haar trolley, met daarin onder andere kleding, mee en vluchtten in onbekende richting. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gegaan voor behandeling.

De politie is op zoek naar de daders. Ook wil zij graag in contact komen met getuigen, zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 1. theo
  21 februari 2013 op 14:52 | #1

  Wouw… Deze beschrijving van de situatie is waarschijnlijk de slechtste ooit! Het fietspad van de bazellaan naar de amsterdamse vaart…. daar werd het slachtoffer overvallen… en dat is dan op de prinsbernhardlaan?? Is daar een wormhole ofzo? want de afstand van de beschreven overvals locatie naar de prins bernhard laan is zeker een paar honderd meter!? getuigen moeten nu maar gaan gokken of ze iets hebben gezien dat verband kan houden met de situatie… toppie! Tenzij jullie natuurlijk bedoelen te zeggen dat het fietspad LANGS de prins berhardlaan loopt, ter hoogte van de bazellaan… Maar ja dat staat er natuurlijk niet.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. nijntje
  21 februari 2013 op 14:59 | #2

  Wat een laffe daad weer zeg, en nog wel met drie man sterk tjonge tjonge oppakken en nooit meer laten gaan.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Spaarne1
  21 februari 2013 op 15:58 | #3

  Vies goor straat tuig.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Odin50
  21 februari 2013 op 18:15 | #4

  Ondanks alle berichten naar het positieve kan ik het niet nalaten om het tegenovergestelde te moeten waarnemen, Nederland dus ook Haarlem glijd stukje bij beetje af naar een staat waar criminaliteit, groot en klein hand over hand toeneemt. De door de regering kunstmatig groeiende armoede en de nonchalante houding / opvoeding van heel veel jongeren zal hier zeker geen goed aan doen. En vind u dit overdreven? Tel maar eens twee maanden het aantal gemelde gewelddadige ontsporingen op.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. Maarten
  21 februari 2013 op 19:09 | #5

  Wie zal nou 10 voor 10 op straat fietsen? Zelfs ik durf dat nie….! er zijn heel veel vreemdelingen in nederland dus pas maar op ik ga never ever in mn eentje op straat lopen alleen sóchtends!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Odin50 :
  Ondanks alle berichten naar het positieve kan ik het niet nalaten om het tegenovergestelde te moeten waarnemen, Nederland dus ook Haarlem glijd stukje bij beetje af naar een staat waar criminaliteit, groot en klein hand over hand toeneemt. De door de regering kunstmatig groeiende armoede en de nonchalante houding / opvoeding van heel veel jongeren zal hier zeker geen goed aan doen. En vind u dit overdreven? Tel maar eens twee maanden het aantal gemelde gewelddadige ontsporingen op.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 6. Spaarne
  22 februari 2013 op 08:50 | #6

  Echte helden hoor met meerdere 1 persoon aanvallen! Hoop dat het met goed gaat met het slachtoffer.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 7. new era
  22 februari 2013 op 10:20 | #7

  Haar trolley is gestolen terwijl ze fietste???

  Laffe honden

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 8. 023
  22 februari 2013 op 14:28 | #8

  Dat wordt dus voortaan fietsen met een wapen op zak… Waar gaat t heen met dit land!?!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.