Vrachtwagen rijdt dieseltank lek tegen betonblok in Velserstraat

Geschreven door de Redactie op vrijdag 8 februari 2013

Haarlem – De chauffeur van een vrachtwagen heeft vrijdagmiddag in de Velserstraat de dieseltank van zijn vrachtwagen lek gereden. De chauffeur zag bij het verlaten van een bouwterrein een betonblok over het hoofd, en kwam met de dieseltank van de vrachtwagen tegen het betonblok aan. De dieseltank liep hierdoor een flinke scheur op.

De brandweer is ter plaatse gekomen om de diesel op te vangen. Het gat is provisorisch afgedicht, in afwachting van enkele emmers waar de diesel in opgevangen kon worden. Hierna is het grootste deel van de diesel, zo’n 80 liter, overgoten in een groot vat.

De vrachtwagen is aan het einde van de middag weggesleept.

Fotografie: Rowin van Diest

 1. Aart
  8 februari 2013 op 22:43 | #1

  Dit had elke chauffeur kunnen overkomen gelukkig geen schade of persoonlijke letsel.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. diemux
  9 februari 2013 op 14:37 | #2

  Verbaast mij dat ze geen mat neerleggen om de diesel op te vangen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.