Verdachte aangehouden voor heling goederen na overval kapperszaak

Geschreven door de Redactie op maandag 11 februari 2013

Haarlem – Het overvallenteam heeft recentelijk een 46-jarige man uit Amsterdam aangehouden op verdenking van de heling van weggenomen goederen, afkomstig van een overval. In het onderzoek naar de overval op een kapperszaak in Haarlem, kwamen rechercheurs deze verdachte op het spoor, omdat hij zich schuldig maakte aan heling van weggenomen goederen.

Deze goederen moeten zijn buitgemaakt bij de overval op de kapperszaak aan de Ierlandstraat die plaatsvond op 22 september 2012. Het overvallenteam heeft het onderzoek naar de overval voortgezet, deze verdachte is aangehouden en er is proces-verbaal opgemaakt.

Mochten er mensen zijn die informatie hebben over deze overval of informatie over deze overvallers die op 22 september jl. de kapperszaak aan de Ierlandstraat in Haarlem overvielen, dan worden zij vriendelijk verzocht zich te melden bij het overvallenteam via 0900-8844.

Anoniem melding doen kan natuurlijk ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Geen reacties mogelijk.