Twee gewonden bij kop-staartbotsing Wagenweg door laagstaande zon

Geschreven door de Redactie op woensdag 6 februari 2013

Haarlem – Bij een kop-staartbotsing op de Wagenweg zijn woensdagmiddag twee personen gewond geraakt. Drie auto’s klapte rond kwart voor drie op de Wagenweg, tussen de Spanjaardslaan en de Westelijke Randweg op elkaar. Vermoedelijk speelde de laagstaande zon hierbij een rol. Twee van de drie bestuurders raakte door de klap gewond.

Drie ambulances, de politie en de brandweer kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Omdat er in eerste instantie onduidelijkheid bestond over de exacte locatie, moesten de hulpdiensten eerst zoeken waar het ongeval had plaats gevonden.

Hierna konde de slachtoffers door de hulpverleners worden geholpen. De brandweer heeft de voertuigen gecontroleerd op mogelijke lekkages.

Twee slachtoffers zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De VOA is ter plaatse gekomen om een onderzoek in te stellen naar de exacte toedracht van het ongeval. Hierdoor was de Wagenweg tussen de Spanjaardslaan en de Westelijke Randweg geruime tijd afgesloten voor het verkeer.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.