Twee aanhoudingen na bedreiging tegen politieagent

Geschreven door de Redactie op maandag 18 februari 2013

Haarlem – Maandagavond is een 34-jarige automobilist uit Haarlem aangehouden nadat hij een politieagent had bedreigd. De man werd aangesproken hij nadat onstuimig rijgedrag had vertoond in de omgeving van het Evert Haverkortplein in zijn woonplaats. Vervolgens reageerde hij niet op een stopteken van de politie waarna de man zijn auto aan de kant zette aan de Gaasterlandstraat.

Nadat hij door de politieman werd aangesproken op zijn rijgedrag werd de man agressief en begon te schelden en hij bedreigde de politieman. Kort daarna kwam er een 43-jarig familielid van de man, eveneens uit Haarlem, die zich ermee bemoeide en wilde dat de politieman de verdachte vrij zou laten.

Beide mannen zijn aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Geen reacties mogelijk.