Taxichauffeur raakt onwel en rijdt tegen geparkeerde auto’s aan

Geschreven door de Redactie op dinsdag 26 februari 2013

Haarlem – Een taxichauffeur is dinsdagavond tijdens het rijden onwel geworden. Om even over acht uur reed de man in de Duinoordstraat toen hij onwel werd. De man kwam met zijn taxi tegen een geparkeerde auto tot stilstand. Ambulance, brandweer en politie rukte uit om de gewonde man te helpen. Hulpverleners hebben het slachtoffer direct gereanimeerd.

De man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over de toestand van het slachtoffer is niets bekend.

In totaal liepen vier geparkeerde auto’s schade op door de klap. Een bergingsauto heeft de taxi in de loop van de avond weggesleept.

Fotografie: Rowin van Diest

 1. chaufie
  6 maart 2013 op 16:27 | #1

  Wat een vreselijk nieuws. De chauffeur van deze taxi is gisteren in het ziekenhuis overleden. Haarlem is één van de vrolijkste taxichauffeurs kwijt. Een vreselijk verlies. Alle sterkte gewenst aan de nabestaanden.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Souf
  7 maart 2013 op 23:19 | #2

  Hallo chaufie,

  Dit nieuws klopt niet, hij leeft nog.

  mvg

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Edwin Gorter
  8 maart 2013 op 01:32 | #3

  Beste mensen die dit lezen, Ruben ligt nu nog steeds in het VU ziekenhuis in Amsterdam en is dus niet zoals hierboven staat te lezen overleden. Zijn toestand is stabiel maar onzeker. Hij is nog niet aanspreekbaar en daarom is het lastig in te gaan op zijn gezondheid. Namens alle chauffeurs in Haarlem wensen we hem en zijn familie sterkte, kracht en stappen vooruit toe in zijn gezondheid. Met vriendelijke groet, Edwin Gorter namens de Haarlemse Taxi Vereniging

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Edwin Gorter
  1 april 2013 op 14:07 | #4

  Helaas is Ruben op 23 maart overleden…

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.