Snorscooter probeert te ontkomen aan verkeerscontrole op Europaweg

Geschreven door de Redactie op donderdag 7 februari 2013

Haarlem – Tijdens een verkeerscontrole aan de Europaweg donderdag tussen 19:00 en 22:00 uur werden 14 bestuurders bekeurd. De politie controleerde onder meer op verlichting, snelheid en het kunnen tonen van rijbewijs. Twee bestuurders bleken niet in het bezit van een rijbewijs. Eén van hen, rijdend op een snorscooter, probeerde te ontkomen aan de controle.

De snorscooter negeerde het stopteken van de politie en ging er met hoge snelheid vandoor. Deze 19-jarige Haarlemmer werd na achtervolging in de Dillestraat alsnog gevonden en verklaarde nog te moeten afrijden.

Van negen fietsers bleek de verlichting niet in orde te zijn.

De overige drie bekeuringen werden uitgeschreven voor het niet verzekerd zijn en het overschrijden van de maximum snelheid.

Geen reacties mogelijk.