Oudere vrouw gewond na val onder auto op Plesmanplein

Geschreven door de Redactie op vrijdag 1 februari 2013

Haarlem – Een oudere vrouw is vrijdagmiddag gewond geraakt nadat zij onder een auto gevallen was. Rond kwart over drie kwam de melding bij de hulpdiensten binnen dat een vrouw bij het zorgcentrum Schoterhof aan het Plesmanplein in Haarlem-Noord onder een auto zou liggen. Omdat het slachtoffer mogelijk bekneld zou liggen, rukte ook de brandweer met drie wagens uit.

Bij aankomst van de politie en ambulance bleek het gelukkig minder ernstig te zijn. De vrouw lag niet bekneld onder de auto, maar was op straat gevallen en onder de auto terecht gekomen. Ambulancebroeders hebben de vrouw eerste hulp verleend, en voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

De brandweer hoefde niet meer assisteren, en kon direct doorrijden.

Fotografie: Rowin van Diest

  1. Haarlemsmugje
    1 februari 2013 op 16:35 | #1

    Arm vrouwtje! Hopelijk knapt ze snel op en mag ze weer naar huis!
    En hopelijk zetten ze die palen nu nog verder over die stoep! Weg met die auto’s daar! Meer dan genoeg parkeerplek daar!!!

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.