Buurtbewoners maken zich zorgen om oudere vrouw in Esschilderstraat

Geschreven door de Redactie op donderdag 28 februari 2013

Haarlem – Buurtbewoners van de Esschilderstraat hebben donderdagochtend de politie gebeld. Een vriendin van een oudere vrouw in de straat wilde donderdagochtend op bezoek gaan, maar trof een nog afgesloten woning aan. De gordijnen waren nog dicht, en er werd niet open gedaan. Omdat het vermoeden bestond dat er iets gebeurd zou zijn met de vrouw, werd de politie gebeld.

Ook andere bewoners van de straat hadden nog niets van de vrouw vernomen, terwijl ze normaal gesproken altijd al vroeg in de ochtend wakker is en de gordijnen open heeft. Een agent is via het naastgelegen huis in de tuin over de schutting geklommen en heeft de achterdeur van de woning geforceerd.

De agent heeft de woning doorzocht, maar de vrouw bleek niet thuis te zijn. Waar de vrouw dan wel was, is niet bekend.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.