Woningen lopen schade op bij autobrand op het Voortingplantsoen

Geschreven door de Redactie op dinsdag 1 januari 2013

Haarlem – In de nacht van 31 december op 01 januari kwam er om 03:05 uur een melding binnen van een autobrand aan het Voortingplantsoen. De auto stond onder de galerij van een woning geparkeerd en door de brand zijn twee gevels beschadigd geraakt. Ook was er flinke rookontwikkeling. Omstanders hebben geprobeerd de vlammen te doven tot de brandweer arriveerde.

De auto is afgesleept om te onderzoeken wat de oorzaak is geweest van de brand.

Mensen die mogelijk iets verdachts gezien hebben rond het tijdstip van de brand worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem via 0900-8844. Anoniem bellen kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Fotografie: Rowin van Diest

 1. Abri
  1 januari 2013 op 20:32 | #1

  Ik vind het in en intriest. Vandaag op het Voortingplantsoen leek het wel of er oorlog geweest was, de verbrande gevel maar ook alle prullenbakken die opgeblazen zijn, een putdeksel die weggeblazen is en wat resten van fikjes.

  Waarom moet dat nou? Zo zinloos. Al dat geld wat letterlijk de lucht ingegaan is!
  Ik kan me daar zo kwaad om maken!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.