Politie zoekt getuigen woninginbraak aan de Professor Donderslaan

Geschreven door de Redactie op woensdag 2 januari 2013

Haarlem – Bewoners van een woning aan de Professor Donderslaan werden in de nacht van dinsdag op woensdag zeer onaangenaam verrast toen zij rond 01:00 uur bij thuiskomst constateerden dat er was ingebroken. De voordeur bleek te zijn geforceerd en er waren diverse eigendommen meegenomen. De inbraak heeft ergens tussen 19:00 en 01:00 uur plaatsgevonden.

De politie is een onderzoek gestart en zoekt daarom getuigen van de inbraak. Ook informatie over rondhangende personen in de buurt kan waardevol zijn voor het onderzoek.

Informatie kan worden doorgegeven aan de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

 1. Haarlem
  2 januari 2013 op 20:03 | #1

  Misschien moet er eens wat meer aandacht besteed worden aan het feit dat de hele buurt volstaat met hangjongeren. Bij die patatzaak naast de brandweer staan ze ook elke avond en voor de rest lopen er ook genoeg bij het winkelcentrum en in de buurt daarvan. Je ziet tegenwoordig veel zogenoemde handhaving, misschien dat zij de handen uit de mouwen kunnen steken, want al die inbraken en dat vandalisme in Schalkwijk is om gek van te worden.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. ikhaatinbrekers!
  2 januari 2013 op 21:11 | #2

  Mee eens Haarlem; de week ervoor hebben ze bij familie in a. fleming proberen in te breken en het zal me niet verbazen als het dezelfde zijn. Voor die school in de a. fleming en rond die patatzaak wemelt het van de criminelen! Iedereeen weet dat, misschien moet de politie wat vaker daar ”de stille” uit gaan hangen!!
  Ik was daar nog (dezelfde avond) rond 18u in de straat en zag toen ook een groep jongeren staan..twijfelde nog om mijn familie te waarschuwen..en nu lees ik dit!
  Tuig is het!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. new era
  4 januari 2013 op 00:33 | #3

  De meeste werken tot 17:00 zodra het parkeren gratis is.

  Vriend kwam pas op bezoek en bij zijn vertrek fiets weg…..derde al bij iemand die op visite komt.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. eren
  5 januari 2013 op 22:53 | #4

  politie kan nooit heel schalkwijk tegen houden

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.