Man van fiets getrokken en door groep jongens mishandeld op Kruisbrug

Geschreven door de Redactie op zaterdag 26 januari 2013

Haarlem – De politie kreeg zaterdagavond rond 23:50 uur een melding van een mishandeling op de Kruisbrug. Een 20-jarige man was van zijn fiets getrokken door een jongen. Hierna werd hij gegrepen door een andere knaap en viel hij met zijn hoofd op de grond. Hierna werd hij door een groep van ongeveer zes jongens geschopt. De man liep diverse kneuzingen op.

Daarna werd zijn fiets op het ijs gegooid. De fiets is er weer afgehaald maar bleek aan de voorzijde volledig krom te zijn. De groep jongens is in onbekende richting vertrokken.

De politie verzoekt getuigen die informatie hebben over deze zaak, contact op te nemen met de politie in Haarlem via 0900-8844.

 1. Janklaassen
  28 januari 2013 op 00:42 | #1

  Deze jongens zijn door de openbaring van het welbekende filmpje van die jongen die door meerdere jongens in elkaar geslagen is, op het idee gebracht. Langleve de media.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. haas
  28 januari 2013 op 09:40 | #2

  Wat n stelletje aso”s ook weer hoe ver moet t nog komen?
  Opsluiten en brood op water geven

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. marco
  28 januari 2013 op 12:11 | #3

  Ook hier volgt weer de inmiddels welbekende vraag,

  Er zal toch wel iets van een signalement zijn?????

  Vaak zijn dit soort ventjes een hele grote jongen als ze in een groepje zijn, maar als ze alleen zijn, zijn het een stel scheitlijsters.
  Hoop toch zo dat ze gepakt worden, en dan hoop ik ook dat justitie en consorten ook eindelijk eens keihard gaat straffen.

  Zet ze bijvoorbeeld een maandje in een grote kooi op de grote markt…….

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Muggetje
 5. Debouncer
  29 januari 2013 op 21:40 | #5

  Hier wordt weer eens duidelijk wat Opstelten bedoeld met meer blauw op straat om de pakkans te vergroten: meer agenten op straat op de werkende burger geld uit de zak te kloppen voor onzinboetes. Criminelen bewust laten lopen omdat zij heel misschien wel eens tot gevangenisstraf veroordeeld zouden kunnen worden. En dat kost geld! Daarom gaan gevangenissen dicht, komen de medewerkers op straat te staan en er komt veel geld binnen via Leeuwarden. We zijn verdomd terug in de middeleeuwen met de roofridders en hun trawanten.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.