Gewonde bij aanrijding met R-net bus op Aziëweg

Geschreven door de Redactie op zondag 27 januari 2013

Haarlem – Op de Bernadottelaan met de kruising Aziëweg heeft zondagochtend tegen elf uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een lijnbus. In eerste instantie werden alle hulpdiensten opgeroepen, inclusief de traumahelikopter omdat de verwondingen ernstig leken. Gelukkig viel het ongeval mee en raakte er maar één persoon gewond.

Het slachtoffer, de bestuurder van de personenwagen is na de eerste zorg voor verdere zorg naar het ziekenhuis vervoerd. De traumahelikopter is uiteindelijk ook niet ter plaatse geweest. De schade aan de personenauto is groot. Over de oorzaak is niets bekend.

De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. Door het onderzoek was het kruispunt tot één uur afgesloten voor al het verkeer.

Fotografie: Eric van Lieshout & Clifford Smit

Geen reacties mogelijk.