Drie mannen aangehouden na conflict in woning aan Louis Pasteurstraat

Geschreven door de Redactie op donderdag 24 januari 2013

Haarlem – Drie mannen uit Haarlem werden donderdagmiddag omstreeks 16:30 uur aangehouden nadat de 31-jarige man zich in een woning aan de Louis Pasteurstraat gewelddadig had gedragen tegen de bewoners. Nadat de politie de melding binnenkreeg, reden zij naar de woning toe waar de man inmiddels was vertrokken in een auto. Bij hem in de auto zaten nog twee andere mannen.

Op de Schipholweg ter hoogte van de Buitenrustbrug kon de auto aan de kant worden gezet. Omdat de politie reden had om aan te nemen dat de mannen(31, 38 en 46 jaar) in het bezit waren van wapens, werd gebruik gemaakt van de zogeheten uitpraatprocedure om de mannen aan te houden.

Oorzaak van het conflict lag in de relationele sfeer.

Geen reacties mogelijk.