Zoektocht met helikopter naar overlopen inbreker Jacques Perklaan

Geschreven door de Redactie op dinsdag 4 december 2012

Haarlem – De politie is dinsdagavond opzoek geweest naar een inbreker in Haarlem-Noord. De man werd rond kwart over zeven bij een woning aan de Jacques Perklaan ontdekt waarop direct diverse politie-eenheden zich naar de woning spoedde. Een politiehelikopter die voor een surveillancevlucht in de lucht was heeft enige tijd meegeholpen om naar de inbreker te zoeken.

Agenten stonden op diverse plekken in de buurt en een politiehond heeft de buurt, tevergeefs, afgezocht naar de man.

De politie is deze dagen extra alert zo werd er gisteren een grote preventieve controle uitgevoerd in het kader van het Donkere Dagen Offensief in Schalkwijk en werden er gisterenavond nog twee inbrekers in Haarlem-Noord aan de Gijsbrecht van Aemstelstraat aangehouden.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.