Scooterrijder gewond bij valpartij door gladheid op de Orionweg

Geschreven door de Redactie op dinsdag 18 december 2012

Haarlem – Een scooterrijder is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een valpartij in Haarlem. De jongen reed op zijn scooter over de Orionweg toen hij in de bocht naar de Zaanenlaan hard ten val kwam. Hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. De jongen is gestabiliseerd en kreeg een speciale nekkraag om, om eventueel nekletsel niet erger te maken.

Na de eerste hulp is hij naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere zorg. Het verkeer op het kruispunt moest tijdelijk omrijden.

Vermoedelijk is de jongen door het gladde, natte wegdek ten val gekomen.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. pieter
  18 december 2012 op 19:26 | #1

  Er ligt op dit mooie stukje precies een put deksel in het wegdek precies daar waar je als motorrijder dan wel brommerrijder je ideale lijn heb om de bocht door te komen!

  Hoop voor deze bestuurder dat zijn verwondingen mee vallen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. erik
  18 december 2012 op 19:47 | #2

  Alles goed met deze bestuurder. Hij is onderzocht in het ziekenhuis, er is een foto van zijn rug genomen. Naar het blijkt alleen maar gekneusd. En inderdaad, hij is over de put deksel gereden en uitgegleden.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Laura
  19 december 2012 op 10:38 | #3

  Ik kijk vanaf mijn huis op dit punt en bij nat weer gebeurt het regelmatig dat ik weer een klap hoor. Dan hoef ik niet eens te kijken wat er aan de hand is, want dan weet ik wel weer hoe laat het is. Het wordt tijd dat daar eens naar gekeken wordt. Die putdeksel is levensgevaarlijk!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.