Ruit van bedrijfspand aan de Zijlweg vernield bij poging tot inbraak

Geschreven door de Redactie op maandag 10 december 2012

Haarlem – Maandagochtend rond 05:50 uur heeft een onbekend gebleven persoon een ruit vernield van een bedrijfspand aan de Zijlweg. Met de vernieling hoopte de verdachte vermoedelijk om een inbraak te kunnen plegen. Het is echter bij een poging gebleven. Direct na de melding kwamen meerdere politie-eenheden naar de Zijlweg om op onderzoek uit te gaan.

Er werd met onder meer een politiehond een zoekactie naar de verdachte opgezet. In en rond het pand werd geen verdachte meer aangetroffen.

De politie doet onderzoek en mensen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben tijdens, voor of na het tijdstip van de poging inbraak worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.