Gewonde man onder verdachte omstandigheden aangetroffen Achterweg

Geschreven door de Redactie op zaterdag 1 december 2012

Haarlem – De hulpdiensten zijn zaterdagochtend uitgerukt na het aantreffen van een gewonde man. De man werd iets voor vijven op de Achterweg in Haarlem-Noord aangetroffen. Gezien de ernst van de melding werd ook het traumateam gealarmeerd om assistentie te komen verlenen. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Het is nog niet precies duidelijk wat er is gebeurd maar omdat de man ‘onder verdachte omstandigheden’ is aangetroffen is de Forensische Opsporing ter plaatse gekomen. Deze zijn een onderzoek gestart om te achterhalen wat er precies is gebeurd.

Een speurhond heeft de omgeving afgezocht naar eventuele voorwerpen.


Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.