Drie Haarlemmers aangehouden wegens diefstal/heling van televisie

Geschreven door de Redactie op vrijdag 14 december 2012

Haarlem – De politie hield vrijdagavond drie Haarlemmers aan omdat zij verdacht worden van diefstal/heling van een televisie. De agenten kregen een melding dat een paar jongens in de Roordastraat met het toestel liepen en in een auto stapten. De agenten stelden een onderzoek in en troffen de auto met drie inzittenden in de Edward Jennerstraat.

De televisie hadden zij nog bij zich. De TV en de auto waarin zij zaten is in beslag genomen voor nader onderzoek.

De drie verdachten, 19, 18 en 18 jaar oud, zijn ingesloten voor verhoor.

 1. Rob
  15 december 2012 op 16:45 | #1

  Weer 3 Marokkanen …. Zo standaard ! Hoe ik het weet ? Ik zag dat de politie de 3 jongens afvoerde !

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. herman the german
  16 december 2012 op 07:57 | #2

  triest man die gasten een tv stelen

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. lutje
  17 december 2012 op 23:01 | #3

  bestaat er niet iets van een uitzettingsprocedure voor dit soort gespuis?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Hans
  18 december 2012 op 08:10 | #4

  lutje :bestaat er niet iets van een uitzettingsprocedure voor dit soort gespuis?

  Helaas niet. Dat zou pas kunnen wanneer de Nederlandse nationaliteit afgepakt kan worden. Omdat je dat niet kan doen wanneer iemand maar 1 nationaliteit heeft (voorkomen statenloosheid) zou dat bij mensen met meerdere nationaliteiten tot discriminatie leiden. Als het afpakken van actief- en passief kiesrecht gelijkgeschakeld zou worden met het afpakken van nationaliteit zou het kunnen. Maar dat vraagt politieke wil. En die is er niet. Men laat gewoon de bevolking met de ellende zitten.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. M.Boersma
  18 december 2012 op 19:13 | #5

  nou ik kan jullie gerust stellen omdat, 2 van deze jongens na vrijlating
  alweer vastzitten voor een ander misdrijf proficiat

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 6. Yamaha
  23 december 2012 op 00:33 | #6

  Rob, hoezo Marokkanen? Marokkanen stelen geen tv’s, maar die stelen BRINKS gek!! Als jullie Marokkanen willen horen, dan krijg je ze ook. Enige wat zeikerds als jou kunnen doen is naar andere wijzen, terwijl je niet eens weet of het Marokkanen zijn. Echt grappig, maar één ding: Marokkanen zijn te groot voor jou. Een typetje die achter computer stoer doet, maar buiten een zielig mannetje is die zich drukt maakt om andere mensen. Buitengewoon TRIEST!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.