Automobilist te dronken om te blazen op ademanalyse-apparaat

Geschreven door de Redactie op zaterdag 8 december 2012

Haarlem – Politiemensen kregen zaterdagavond even voor 22:00 uur een melding dat een bestuurder van een auto alcohol aan het nuttigen was achter het stuur en dat deze persoon mogelijk dronken zou zijn. De agenten zochten de auto op en toen zij het voertuig aan de Venkelstraat veilig aan de kant hadden gezet gingen zij een gesprek aan met de bestuurder.

Hieruit werd direct duidelijk dat de man, een 29-jarige Zandvoorter onder invloed was. Bij het uitstappen kon de man nauwelijks op zijn benen blijven staan. Na een blaastest is de man aangehouden en overgebracht naar een politiebureau.

De man bleek dusdanig onder invloed dat het niet mogelijk was om een ademanalyse uit te voeren. Hierop is bloed afgenomen. Het rijbewijs van de Zandvoorter is ingevorderd.

Geen reacties mogelijk.