Vechtpartij op het Marsmanplein

Geschreven door de Redactie op maandag 12 november 2012

Haarlem – De politie kreeg maandagavond om 20:53 uur de melding dat er werd gevochten voor een winkel aan het Marsmanplein. Daar aangekomen zagen agenten ruziënde mannen op straat waarbij er twee probeerden vandoor te gaan. Agenten achtervolgden dit tweetal waarvan er één in de Slauerhoffstraat kon worden aangehouden.

Deze 22-jarige man uit Polen was erg opstandig waardoor agenten geweld moesten gebruiken bij het vervoer van hem naar het politiebureau. Hij werd ingesloten. Ook twee andere personen, waaronder een medewerker van de winkel, waren betrokken geweest bij het vechtincident op straat.

De politie onderzoekt wat er is gebeurd en heeft al getuigen gesproken. Heeft u nog niet met de politie gesproken en bent u getuige geweest van het voorval, dan wordt u verzocht te bellen met het politiebureau in Haarlem, via 0900-8844.

 1. pieter
  13 november 2012 op 20:29 | #1

  .zucht ik haak alleen al af bij het lezen van een … man uit!!
  Gek wordt je van deze prutsers!!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. 3bier
  14 november 2012 op 08:47 | #2

  Wat mij betreft gaat er weer gecontroleerd worden aan de grensovergangen. Want sinds de grenzen open zijn hebben we mooi een hoop bagger binnen gekregen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Giel
  14 november 2012 op 16:22 | #3

  Eigen schuld van die polen die man verdedigd ze winkel

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.